U

 

Wat doen wij precies ?


Mixing

Wij specialiseren ons in het mixen van reeds opgenomen muziek. Er zijn vele concerten die zeer interessant zijn, maar nog niet worden geregistreerd en afgewerkt tot bijvoorbeeld een cd. Wij vinden dit jammer en bieden hier onze dienstverlening.


Het is technisch niet zo ingewikkeld meer om een registratie te maken als er bijvoorbeeld toch al zaalversterking (PA) gebruikt wordt. Hierbij kan gedacht worden aan festivals, musicals, theaterproducties, concerten of kerkdiensten.


Als de opname gedaan is, hebben wij de kennis, middelen en ervaring om er met een goede mix het beste uit te halen om deze daarna op CD af te kunnen leveren. Andere aflever methoden zijn uiteraard in overleg mogelijk van stereo tot surround (.aiff .wav .mp3).


Wij kunnen u adviseren hoe u de opname op eenvoudige wijze kunt uitvoeren, of laten uitvoeren. Veelal kunt u de materialen eenvoudig betrekken bij een professioneel audio-verhuur bedrijf. Aan de hand van courante producten kunnen wij u een richtlijn meegeven.


Mastering

Er zijn heel veel plekken waar muziek of spraak wordt weergegeven, maar waar het niet goed tot zijn recht komt. Je kan dan de opname “tunen” zodat deze in de gewenste situatie beter “klinkt”. Waar moet je aan denken? Een spraak/omroep die niet verstaanbaar is; Een reeds gemixte opname die niet lekker klinkt.


Niet altijd, maar wel in vele gevallen kan dit door het mastering-proces  verbeterd worden. Indien u het niet zeker weet, vraag naar de mogelijkheden.


Wat doen wij niet...?


MixingTones is een dienstverlenend bedrijf en houd zich zodanig niet bezig met distributie, verkoop of verhuur van materialen. Wij kunnen u wel helpen het juiste bedrijf te vinden.


Wij komen niet met een opname wagen naar u toe. Wij specialiseren ons alleen op het afmixen van muziek dan wel post-productie.

Mocht u met een vraag zitten, wij hebben wel de nodige kennis van opname-technieken & systeem integratie/engineering in huis. Als u met een probleem zit kunt u wel contact opnemen met ons. Wij zullen u echter doorverwijzen naar een specialist voor dat werkgebied.


Geïnteresseerd geraakt? Wilt u meer weten? Twijfelt u?

Neemt u gerust contact met ons op: info@mixingtones.nl

 

    mixingtones, mixing tones, music, muziek, mixing, mix, mixen, mastering, mater, audio, post production, postproduction, recording, production, musical, theater, theatre, PA, concert, mixage, studio, soundstudio, muziekstudio, akoestiek

MixingTones.htmlMixingTones.htmlMixingTones.html