Techniek

 

Verstand en klank in een digitale wereld


De basis van de Techniek zit hem in de Natuurkunde en Wiskunde. Tegenwoordig is daarnaast de nodige IT-kennis ook nog nodig.


Waar digitale systemen bijzonder praktisch zijn, hebben deze ook hun beperkingen en randvoorwaarden. Als je bedenkt dat er altijd (minimaal) meerdere conversies nodig zijn; live-muziek is tenslotte nog altijd analoog en het menselijk oor werkt ook analoog, zal er altijd de nodige kennis nodig zijn om de digitale computer er goed in te passen.


Er zijn verschillende manieren van werken. De ene manier hoeft niet per se tot betere resultaten te leiden dan de andere. MixingTones werkt volgens het principe “Mix’ing in the box”. Eenmaal in de computer, altijd in de computer. Hierdoor worden de AD/DA conversies tot een minimum beperkt, waardoor het geluid “puur” blijft. Daarnaast is er beschikking over totale-automatisering, waardoor uitermate snel en efficiënt kan worden gewerkt.


Met een zeer kritische blik besteden wij aandacht aan apparatuur voor de studio zoals converters, bekabeling en diverse afluister set’s om de “compatibiliteit” te vergroten.


Wij werken met ons hart & verstand aan uw productie.

    mixingtones, mixing tones, music, muziek, mixing, mix, mixen, mastering, mater, audio, post production, postproduction, recording, production, musical, theater, theatre, PA, concert, mixage, studio, soundstudio, muziekstudio, akoestiek

MixingTones.htmlMixingTones.htmlMixingTones.html
MixingTones_-_Apparatuur.htmlMixingTones_-_Apparatuur.htmlMixingTones_-_Apparatuur.html